Iniciativa Cultural de la Franja (ICF)

http://icfranja.org

CERÇ. I Fira de la música al Matarranya.

Posted by xarxes a Mai 16, 2008

16, 17 i 18 de maig a Massalió (Matarranya)

CERÇ
I FIRA DE LA MÚSICA I LA CULTURA ARAGONESA
I FIRA D’A MOSICA I A CULTURA ARAGONESA
I FERIA DE LA MÚSICA Y LA CULTURA ARAGONESA

Organitzen: Associació Cultural del Matarranya, Ajuntament de Massalió, Club de la Joventut i Magofermin Produzions
Col·laboren: Aragon Musical, A. C. Ranetas, Simbiosi Street Weat, A. de Dones Sadurixa, Cooperativa San Isidro, A. de Jubilats Massalió, AMPA Massalió, A. de Música Massalió

DIVENDRES 16
22.30 CLUB DE LA JOVENTUT. Festival de curts a la seu del Club de la Joventut de Massalió es van projectar diversos curts estatals que mostressin un ampli ventall de gèneres. Aquesta activitat es realitzarà amb la col·laboració de l’Associació Cultural Ranetas d’Alcañiz.

Programa d’activitats I Fira de la música i la cultura aragonesa I Fira d’a mosica i la cultura aragonesa I Fira de la música i la cultura aragonesa

DISSABTE 17

10.30 Obertura de la mostra

11.00 REPLACETA. Màster class de bateria a càrrec de MARCElo LEMA

11.30 CARRER DEL MIG. Joc tradicionals per a nens Los participants podran gaudir de jocs tradicionals . Tots els nens rebran un obsequi per participar.

11.45 SALÓ DE PLENS. Inauguració de la Fira La inauguració la realitzarà l’Alcalde de Massalió, Rafael Martí, un representant d’ASCUMA, un representant del Club de la Joventut de Massalió i un representant de Magofermín produzions.

12.00 REPLACETA. Actuació del grup TEMPS AL TEMPS Temps al temps és un grup matarranyenc que ha deixat enrere les distorsions per endinsar-se en ambients més intimistes i poètics. Recentment han editat el seu primer disc titulat “Ratets” en el que han musicat ha diversos poetes i amb el que van ser nominats als Premis de la Música Aragonesa 2008

13.00 REPLACETA. Actuació del cantautor saragossà VICTOR MENESES Est jove cantautor d’origen saragossà, fortament influït per Ismael Serrano, està donant els seus primers passos al món de la música. Les seues actuacions combinen les composicions pròpies i les versions.

14.00 REPLACETA. Actuació del grup MATAZÍA Matazía es forma en el 2004 a Lituénigo (Saragossa) on quatre xavals influïts pel rock nacional decideixen muntar un grup per fer un punk rock amb un toc femení en la veu. Fa pocs mesos va veure la llum la seua primera maqueta, “Alguna cosa canviará” que és la base del seu actual repertori.

15.00 REPLACETA. Actuació del grup COLECTIBO ASSALTO LÍRIKO Des de Andorra arriben els nois del Colectibo Asalto Lírico que barregen el rap, el hip hop i el dub per aconseguir un resultat que pot definir-se, almenys com a sorprenent. Actualment estan a punt d’entrar en l’estudi per gravar seu primer compacte després de l’edició de la seva maqueta “seuena grande”.

16.00 REPLACETA. Actuació del grup THE BULLETS Les alcanyissanes THE BULLETS porten diversos anys recorrent els municipis aragonesos amb el seu punk rock melòdic amb veu femenina. Melodia i velocitat són les marques característiques de seus directes.

17.00 REPLACETA. Actuació del grup ZOBUX Estos quatre saragossans que defineixen la seva música amb frases com HARDCORE MELODIA, AMB PREMEDITACIÓ I TRAÏDORIA” o “A MI LA MELODIA M’OMPLE D’ALEGRIA” tenen editades diverses maquetes i a les seves esquenes porten ja més d’un centenar de concerts on han polit el seu so.

17.30. CARRERS DEL POBLE. V Trobada de dolçainers, grallers i geganters.

20.30 SALÓ DE PLENS. Presentació del segon disc dels DRAPS “Un crit al vent” La presentació la realitzaran els alcaldes de Massalió i Pena-roja, la productora saragossana Magofermín i els membres del grup.

23.30 SALÓ MUNICIPAL. CONCERT AMB:
INESTABLES INESTABLES
aquesta format per quatre rockers de Saragossa que han decidit llançar-se a la carretera per fer el que més els agrada rock clàssic. Des de l’edició del seu primer disc “Al revés”, no han parat de realitzar concerts per tot el territori aragonès.
GEN
Rock de sèrie B (és a dir punk i ràbia) és estil que diuen tocar aquests quatre personatges que ja porten molts anys als escenaris. Amb quatre discs al carrer, la pròxima tardor es tancaran en l’estudi per crear el seu cinquè treball. Contundència, crítica i força són les paraules que millor defineixen els seus concerts que no deixen indiferent a ningú.
VISIÓN TÚNEL
Temps mitjos, melodia i una forta crítica impregnen el posthardcore que han plasmat Visión Túnel a tots els discs que han gravat fins ara. Amb el seu últim cd “Vacio” de nou editat, els saragossans han iniciat una gira que els portarà per Aragó, Navarra, Euskadi i altres territoris de l’estat.
LOS DRAPS Dolçaines, contundència i crítica social són el que Los Draps ofereixen en la seua música. El grup del Matarranya presentarà a Massalió el seu segon disc que ha plasmat l’experiència adquirida en els més de 100 concerts que han realitzat en els últim anys compartint escenari amb grups com a Soziedad Alkoholika, Habeas Corpus, Koma o Obrint Pas.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
A %d bloguers els agrada això: