Iniciativa Cultural de la Franja (ICF)

http://icfranja.org

El Casal Jaume I de Carlet premia l’Ascuma, l’IEBC, la revista Temps de Franja i el Casal Jaume I de Fraga

Posted by xarxes a Mai 22, 2008

Premis Jaume I

Casal Jaume I de Carlet

Acció Cultural del País Valencià

Carlet, 16 de març de 2008.

Associació Cultural del Matarranya

C/ Pla, 4.

44610 CALACEIT (Teruel)

Per la present tenim el gust de posar-nos en contacte amb vostés per a comunicar-los que el Casal Jaume I de Carlet els ha concedit el Premi a la Trajectòria Social, Jaume I 2008.

El Casal Jaume I de Carlet és un col·lectiu local d’Acció Cultural del País Valencià, associació per a la defensa i promoció de la llengua i la cultura valenciana.

En la celebració dels Premis Jaume I es fa el reconeixement públic del treball d’alguna persona o entitat, que per una raó o altra, ha realitzat una tasca important per la defensa de la nostra llengua i la nostra cultura, que en definitiva es l’esperit que impulsa el funcionament dels Casal Jaume I.

En aquesta dotzena edició la Junta Directiva del Casal Jaume I de Carlet ha decidit atorgar el Premi a la Trajectòria Social per la seua contribució a la normalització de la llengua del nostre poble, a Entitats representatives de la Franja de Ponent on hem volgut incloure institucions significatives com l’Institut d’Estudis del Baix Cinca, l’Associació Cultural del Matarranya, la revista Temps de Franja i el Casal Jaume I de Fraga que lluiten per la dignitat i els drets de la nostra cultura a la Franja de Ponent.

El premis d’enguany són els següents:

Premi al Comerç:

Gràcia Añò

Premi a la Conservació de Trets d’Identitat

Nova Muixeranga d’Algemesí

Premi a la Trajectòria Social:

Institucions representatives de la Franja de Ponent

(Institut d’Estudis del Baix Cinca; Associació Cultural del Matarranya;la revista: Temps de Franja i Casal Jaume I de Fraga).

Premi a la Cultura:

Fundació Manuel de Pedrolo

Premi al Compromís Social:

Mercè Teodoro

Premi a la Difusió de la Cultura:

Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants del País Valencià

Els premis seran remesos als guardonats el dia 24 de maig de 2008 a les 21:00 h. al Saló Giner de Carlet, en un sopar amb els socis i simpatitzants d’aquesta associació cultural i amb el lliurament d’un diploma d’aquest reconeixement públic.

Per a nosaltres és una gran satisfacció que l’ Associació Cultural del Matarranya haja acceptat aquest premi. Agraint-los de bestreta la seua atenció, volem expressar-los la nostra consideració per la normalització de l’ús de la nostra llengua.

Atentament reben una cordial salutació.

Pepa Caballero i Cabanes

Representant de la Junta del Casal Jaume I de Carlet

Acció Cultural del País Valencià

Una resposta per a “El Casal Jaume I de Carlet premia l’Ascuma, l’IEBC, la revista Temps de Franja i el Casal Jaume I de Fraga”

  1. […] molt bé coneixent-mos, entre valencians i frangencs. Podeu llegir el programa aquí. A més també es premia les entitats associatives històriques de la Franja. Com que tinc una ruta pendent per la València no momumental, haig demanat a una amiga que no […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
A %d bloguers els agrada això: