Iniciativa Cultural de la Franja (ICF)

http://icfranja.org

INICITIVA CULTURAL DE LA FRANJA A LA “XIV FERIA DEL LIBRO ARAGONÉS” DE MONTSÓ

Posted by xarxes a Desembre 3, 2008

CATALÀ / CASTELLANO

La Iniciativa Cultural de la Franja assistirà a la XIV Feria del Libro Aragonés que cada any es realitza a Montsó (Cinca Mitjà) del 6 al 8 de desembre. A l’estand de la INICIATIVA CULTURAL DE LA FRANJA trobareu els membres de la Ribagorça i el Matarranya, que informaran de les diferents publicacions i activitats que realitzen els diferents col·lectius i també es podrà adquirir les darreres novetats editades per aquestes entitats. Pel que fa referència al CERIb es podrà adquirir les revistes “RIPACURTIA” i el llibre “La llengua de Castigaleu” de Jordi MONERS.
Aprofitem aquesta ocassió per a felicitar al INSTITUTO DE ESTUDIOS ALTOARAGONES pel seu comunicat raonat i científic sobre “El catalán de Aragón” i encoratgem a altres entitats científiques, universitàries i acadèmiques de l’Aragó a seguir el seu exemple
La Iniciativa Cultural de la Franja, asistirá a la XIV Feria del Libro Aragonés que cada año se realiza en MONZÓN (Cinca Medio) del 6 al 8 de diciembre. En el stand de la INICIATIVA CULTURAL DE LA FRANJA estarán los miembros de la Ribagorçaa y el Matarranya que informarán de las publicaciones y actividades que realizan los diferentes colectivos y también se podrán adquirir las últimas novedades editoriales. En lo que se refiere al CERIB, se podrán adquirir las revistas “RIPACURTIA” i el libro “La llengua de Castigaleu” de Jordi MONERS.

Aprovechamos esta ocasión para felicitar al INSTITUTO DE ESTUDIOS ALTOARAGONESES por su comunicado razonado y científico sobre “El catalán de Aragón” i animamos a otras entidades científicas, universitarias y académicas a seguir se ejmeplo.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
A %d bloguers els agrada això: